Aripi sa putem zbura ~ 2018

Prin acest proiect ne dorim sa redam copiilor din Centrul de zi Paraschiva din Retevoiesti, judetul Arges, "aripi"sa poata zbura catre o lume "normala", fara obstacole si bariere. Noi, specialistii centrului luptam zi de zi, prin sedinte de terapie ca ei, sa se poata integra, sa invete sa isi descopere abilitatile, sa aibe incredere in ei, sa invete sa isi cunoasta emotiile, sa le accepte si apoi sa le exprime corespunzator.

Proiectul "Aripi sa putem zbura" isi propune sa ofere terapii gratuite pentru cei 34 de copii inscrisi in centrul nostru. Fiecare beneficiaza de ore de psihoterapie, ergoterapie, kinetoterapie, pedagogie si consiliere sociala.

Bugetul anual al proiectului este de 50.000 RON.

Fondurile stranse vor acoperi costurile cu personalul de specialitate si achizitia materialelor de lucru necesare in desfasurarea terapiilor.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

16

Suma:

1,330 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Aripi sa putem zbura ~ 2018

MARATONUL CELOR 100 DE ANI de la Marea Unire este modul alergătorilor de a sărbători Ziua Națională.

1,280 RON

Suma:

1

Galantomi:
15 Donatii

In beneficiul: Aripi sa putem zbura ~ 2018

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

50 RON

Suma:

1

Galantomi:
1 Donatii

Pagini fundraising

Ajutati-ma sa facem o zi mai senina copiilor din Centrul de zi Paraschiva !

Salut! De ceva vreme alerg la diverse maratoane (10-21km). La sfatul unui bun prieten m-am hotarat ca de 1 Decembrie sa alerg la maratonul Unirii (ht

1,000 RON Target
1,280 RON Suma
15 Donatii
100% Complete

Prin pasi marunti iau nastere aripi puternice

Lucrez ca si psiholog in acest centru de 5 ani, ani in care munca pe care o desfasor a devenit parte din viata mea. De-a lungul anilor, am fost alatur

10,000 RON Target
50 RON Suma
1 Donatii
0.5% Complete