Prin pasi marunti iau nastere aripi puternice

 

DANUT BARBUCESCU Asociatia Paraschiva

0.5% Complete
50 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Lucrez ca si voluntar in acest centru, ani in care munca pe care o desfasor a devenit parte din viata mea. De-a lungul anilor, am fost alaturi de toti cei 34 copii si tineri inscrisi in Centrul Paraschiva, am luptat alaturi de ei in tot acest timp, ne-am bucurat impreuna de reusite si ne-am tinut strans de mana atunci cand a fost mai dificil sa trecem peste obstacolele dizabilitatilor.

Acest lucru il voi face in continuare si sper ca munca specialistilor acestui centru sa mearga mai departe mult timp de acum in colo, pentru a avea cat mai multi copii/tineri integrati in societate, pentru a le putea crea aripi catre viitor. Deoarece sunt convinsa ca sunt multe persoane cu suflet mare care ar dori sa contribuie la fericirea acestor copii.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

De 12 ani, Asociatia Paraschiva ofera terapii de abilitare/reabilitare gratuit, pentru copiii/tinerii din comuna Pietrosani si zonele limitrofe.

Proiectul "Aripi sa putem zbura" isi propune sa ofere terapii gratuite pentru cei 34 de copii inscrisi in centrul nostru. Fiecare beneficiaza de ore de psihoterapie, ergoterapie, kinetoterapie, pedagogie si consiliere sociala.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

1 Donații

Maria

50 RON
07 Jul 2018
DANUT BARBUCESCU : Asociatia Paraschiva
Prin pasi marunti iau nastere aripi puternice